Evo online is gecancelled

Geplaatst: 3 juli 2020 11:12
Aangepast: 3 juli 2020 12:01

De organisatoren van Evo online hebben besloten het evenement niet door te laten gaan. De reden hiervoor zijn beschuldigingen van seksueel wangedrag van organisator Joey Cuellar.

Eerder dit jaar werd er al bekendgemaakt dat Evo online niet fysiek door kon gaan in verband met het coronavirus. Nu is het evenement compleet geschrapt. Cuellar maakt geen deel meer uit van de organisatie van Evo online. Tony Cannon neemt zijn plaats over als CEO. In een statement op hun Twitter-account geeft het bedrijf aan dat ze gemaakte badges van teams terug gaan betalen. En het geld dat ze ophaalde gaan ze doneren aan Project Hope, een internationale gezondheidsorganisatie. Naar aanleiding van de beschuldigingen richting Cuellar, trokken veel gamestudio's zich terug uit het evenement. Bandai Namco, NetherRealm, Capcom en Mane6 lieten het afweten. Cuellar, die ook bekend staat als Mr. Wizard, werd door een Twitter gebruiker beschuldigd van wangedrag richting minderjarige jongens in de jaren negentig. Cuellar postte een verontschuldiging voor zijn daden op zijn persoonlijke Twitter-account.

Evo online zou op 4 juli 2020 beginnen.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.