Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar BossTeamGames
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Horror
  • Gameliner score -

Evil Dead: The Game introduceert Pablo

Evil Dead: The Game versterkt de cast aan speelbare personages met Pablo. Fans van de tv-serie Ash vs Evil Dead kunnen in hun nopjes zijn.

Pablo wordt geïntroduceerd in twee nieuwe screenshots via Twitter. Via het officiële Twitter-kanaal zien we Pablo en Ash samen. Fans van Ash vs Evil Dead kunnen dubbel hun geluk niet op, want naast Pablo zien we ook de oudere Ash Williams als een speelbaar personage. In de tweede tweet, die gepubliceerd werd door actrice Dana DeLorenzo, zien we Pablo samen met Kelly. De Ash vs Evil Dead personages worden in ieder geval sterk gerepresenteerd in de actiegame van BossTeamGames. Evil Dead: The Game werd aangekondigd tijdens The Game Awards van 2020.

Evil Dead: The Game is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?