Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar BossTeamGames
  • Eerste releasedatum Februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Horror
  • Gameliner score -

Evil Dead: The Game gameplay morgen onthuld

We horen eindelijk weer iets van Evil Dead: The Game. De game krijgt morgen een gameplay-onthulling.

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst iets van Evil Dead: The Game hebben gehoord. Begin dit jaar zagen we Pablo in Evil Dead: The Game. Morgen kunnen we echter iets heel nieuws verwachten. Dan krijgen we namelijk de eerste gameplaybeelden van de game te zien. Via Twitter werd onlangs namelijk niet alleen onthuld dat Cheryl Williams, het zusje van Ash Williams, speelbaar is in Evil Dead: The Game, maar ook dat de eerste gameplaybeelden morgen onthuld worden tijdens Summer Game Fest 2021. Houd de Gameliner stream dus in de gaten om de première van de eerste gameplaybeelden live mee te maken.

Summer Game Fest begint op donderdag 10 juni om 20 uur Nederlandse tijd.

BRON Boss Team Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?