Europese Super Mario Galaxy 2 packshot opgedoken

Binnenkort komt Nintendo met het tweede deel van Super Mario Galaxy. Het eerste deel verkocht als een trein en de echt fans kunnen dan ook niet wachten om los te gaan in het tweede deel.

Super Mario Galaxy 2 moet deze zomer gaan verschijnen voor de Nintendo Wii. Tijdens je reis door verschillende sterrenstelsels moet je zoveel mogelijk sterren met Mario proberen te verzamelen. In sommige levels kan Mario een ei vinden, waar je met Yoshi je avontuur verder voort kunt zetten.

Zojuist hebben wij de Europese packshot van Super Mario Galaxy 2 gespot. Of het hier om het officiële packshot gaat is nog niet bevestigd door Nintendo, maar waarschijnlijk is het hem zeker. Zo niet, dan was het natuurlijk de moeite waard om het even met jullie te delen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?