Europese releasedatum voor Splinter Cell: Conviction

Vandaag maakte Ubisoft eindelijk de Europese releasedatum van Splinter Cell: Conviction bekend. De game staat namelijk in Amerika gepland voor 23 februari en volgens Ubisoft zal de game twee dagen later in Europa verschijnen.

Splinter Cell: Conviction is al de vijfde game waarbij de gamer in de huid kruipt van Sam Fisher en dit deel van de serie speelt zich dan ook drie jaar na Double Agent af. 25 februari zullen we echter pas kunnen beginnen met Splinter Cell: Conviction.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?