Check al onze gamescom content hier!
Vanquish
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • RELEASEDATUM 22 oktober 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Europese releasedatum Vanquish bekendgemaakt

Gisteren werd de Japanse releasedatum al bekendgemaakt van Vanquish. De game zal 21 september verschijnen in Japan. Japan krijgt daarnaast ook bij pre-orders gratis extra wapen-DLC.

Vandaag is de Europese releasedatum verschenen van Vanquish. Wij krijgen de game een maandje later. 22 oktober zal Vanquish bij ons verschijnen. De wapen-DLC kunnen wij los kopen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?