Europese releasedatum Enslaved vrijgegeven

Namco Bandai maakte vandaag de releasedatum bekend voor Enslaved. De game wordt ontwikkeld door Ninja Theory, die ook Heavenly Sword heeft gemaakt. Andy Serkis is de co-regisseur van Enslaved. Wij kennen hem als de Motion Capture-man van Lord of the Rings en King Kong.

Enslaved is een twist van het oude Chinese verhaal Journey to the West. Enslaved verschijnt 10 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?