Dissidia Final Fantasy NT

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 30 januari 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Europese release Dissidia: Final Fantasy

De Amerikaanse releasedatum van Dissidia: Final Fantasy was al een tijdje terug bekendgemaakt en dat Dissidia ook naar Europa zal komen was ook al bevestigd. De grote vraag was echter wanneer de game in Europa zal verschijnen.

Daar hoeven we gelukkig niet langer meer op te wachten, want Square Enix heeft bekendgemaakt dat de game in de herfst van 2009 beschikbaar zal zijn in heel Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?