Europese prijs voor SCENE

Metal Gear Online is de onlinefunctie van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De onlinefunctie is een starterpack die uitgebreid kan worden met extra packs. De extra packs GENE en MEME zijn inmiddels al een tijdje beschikbaar. Op 17 maart kan SCENE zich daaraan toevoegen.

Vandaag is er een prijs bekendgemaakt voor deze extra pack. Hij zal 7,99 euro gaan kosten. Pre-orderen is ook mogelijk. Dit kan vanaf 10 maart. Als extra krijg je dan het 'Cardboard Box Man' hoofduitrusting.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?