Europese packshot Silent Hill: Shattered Memories

Silent Hill: Shattered Memories is de remake van de eerste Silent Hill, die verscheen op de eerste PlayStation. Ontwikkelaar Climax neemt deze remake onder zijn hoede en zal verschijnen voor de Nintendo Wii, PlayStation 2 en Nintendo Wii.

Eerder liet ik jullie al de Amerikaanse packshot zien van deze game. Vandaag is de Europese packshot aan de beurt. Zo zullen we de game in de winkels zien liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?