Europese DSi al 300.000 keer verkocht

In Europa zijn er al 300.000 exemplaren van de Nintendo DSi verkocht sinds de lancering van op 3 april jongstleden. Dat heeft Satoru Iwata, president van Nintendo laten weten tijdens een bijeenkomst.

In de Verenigde Staten zijn er volgens Nintendo ook 300.000 exemplaren verkocht van de nieuwste versie van deze handheld. Over een paar weken zijn de verkoopcijfers bekend en dan weten we precies hoevaak de DSi is verkocht in Europa en de Verenigde Staten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?