Europese datum voor PlayStation Video Store

Stel je voor; het is zondag, 10 uur 's avonds. De videotheek is dicht, maar je verveelt je stierlijk en wilt graag een filmpje kijken. Dan is de PlayStation Video Store een uitkomst.

Vorig jaar kwam de Video Store al online in Amerika en Japan. Europa moest nog even wachten, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Vanaf 18 november zal de PlayStation Video Store online gaan in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Spanje. De rest van Europa, waaronder Nederland en België zal waarschijnlijk snel volgen. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?