Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Europese datum voor Chrono Trigger

Square Enix werkt op dit moment aan Chrono Trigger, een port van het orgineel die op de Super Nintendo verscheen in 1995. Onlangs is bekendgemaakt dat de Nintendo DS versie op 6 februari 2009 in Europa in de winkels ligt. Dit is een unieke situatie want de orginele versie is nooit in Europa verschenen. Eindelijk kunnen wij dus hier ook kennis gaan maken met deze klassieker.

Het verhaal speelt af in 1000 A.D., als Crono op een morgen wakker wordt en later op de dag Marle tegenkomt. Ze gaan op bezoek bij een vriendin, Lucca, die ondertussen een verplaatsmachine gemaakt heeft. Maar bij het testen loopt alles fout, Marle wordt ongewild opgezogen (met hulp van haar pendant) in de verplaatsmachine naar het jaar 600 A.D. Maar door deze actie komen de vrienden meer en meer in conflict met de tijd, waardoor ze problemen krijgen met onder andere Magus, Queen Zeal en vooral de ultieme vijand, Lavos.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?