Europese Atari verdwijnt

Ja, je leest het goed: de Europese Atari zal binnenkort verdwijnen. Althans, de naam Atari zal in Europa verdwijnen. Atari krijgt namelijk de naam Distribution Partners. Dit bedrijf zal naast het distribueren van Namco Bandai-producten in Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland ook verantwoordelijk blijven voor de distributie van games van Atari.

David Miller, hoofd marketing voor Atari Europa:

We geloven dat Distribution Partners binnenkort een volledig Namco Bandai-games bedoening zal zijn, maar dit kost tijd en we zullen aangeven wanneer we verwachten dat de deal rond zal komen.

Verdere commentaar zal dus nog komen, want het proces kost tijd. Namco Bandai heeft echter al wel een aandeel van 34 procent in handen. Verwacht wordt dat de overige 66 procent binnen een maand worden overgekocht. Overigens zal dit geen invloed hebben op de Amerikaans Atari.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?