Europa krijgt Special Edition Final Fantasy XIII

Tot nu toe hebben we hier in Europa nog niet mogen genieten van een Special Edition binnen de Final Fantasy reeks, maar daar komt verandering in. Square Enix heeft namelijk bekendgemaakt dat de Special Edition van Final Fantasy XIII naar Europa komt.

De Special Edition zal het volgende bevatten:

- De game Final Fantasy XIII
- Final Fantasy XIII Original Sound Selection
- The World of Final Fantasy XIII - Een hardcover artbook
- Exclusive Art Prints - Drie exclusieve stukken artwork van de hoofdcharacters.
- Brand of the l'Cie sticker - Een unieke sticker van het meest iconische symbool uit de verhaallijn van Final Fantasy XIII..

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?