ESWC keert weer terug

Het evenement Electronic Sports World Cup (ESWC) is weer terug van weggeweest. De crisis zou er namelijk voor hebben gezorgd dat het evenement niet in 2009 kon plaatsvinden. Gelukkig wordt 2010 niet overgeslagen.

Het evenement zal namelijk van 30 juni tot 4 juni 2010 plaatsvinden in Frankrijk en Parijs. De kwalificatie rondes zullen al in januari van start gaan in verschillende landen. Het is echter nog onbekend of de organisatie WSQUARED Media de kwalificatie in Nederland opnieuw organiseert, maar mochten er mensen zijn die graag mee willen doen aan een wedstrijdje gamen. Begin dan maar alvast met oefenen. De volgende games zullen namelijk de winnaars gaan bepalen.

- Counter-Strike
- Counter-Strike Women
- Warcraft 3: Frozen Throne
- Trackmania ESWC
- Virtual tennis
- Need for Speed: Shift
- Street Fighter IV
- FIFA 10

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?