ESRB medewerker vermaakt zich net iets teveel

De ESRB (Entertainment Software Rating Board), verantwoordelijk voor het beoordelen en het aan een leeftijd koppelen van games, is meestal een vrij serieuze organisatie die weet waar ze het over hebben. Een slippertje wordt meestal niet gemaakt, maar de persoon die de beoordeling van de game Dead or Alive Paradise op zich nam liet toch iets teveel zijn eigen mening spreken in zijn stukje over de game.

This is a video game in which users watch grown women dressed in G-string bikinis jiggle their breasts while on a two-week vacation," the ESRB description reads. Women's breasts and butts will sway while playing volleyball, while hopping across cushions, while pole dancing, while posing on the ground, by the pool, on the beach, in front of the camera
... but the game also contains bizarre, misguided notions of what women really want (if given two weeks, paid vacation, island resort)-Paradise cannot mean straddling felled tree trunks in dental-floss thongs.

Het is een grappige rating, dat moet gezegd, maar helemaal objectief is het allemaal niet. De ESRB heeft laten weten dat er inmiddels een nieuwe versie van de beschrijving online is gezet, maar desalniettemin is deze opvallende passage toch wel het vermelden waard.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?