Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 maart 2014
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

eSports: VKLiooon wordt eerste vrouwelijke Hearthstone wereldkampioen

VKLiooon is de eerste vrouwelijke Hearthstone wereldkampioen. Tijdens BlizzCon 2019 wist ze de zege te pakken in een spectaculaire finale.

Tijdens de afgelopen BlizzCon vond de Hearthstone GrandMasters Global Finals plaats. Tijdens dit evenement werd de nieuwe wereldkampioen van de kaartgame gekroond. De Chinese Xiaomeng "VKLiooon" Li was de eerste vrouw die zich gekwalificeerd had voor de Global Finals tijdens BlizzCon. In de finale wist ze met 3-0 van de Amerikaanse Brian 'bloodyface' Eason te winnen, wat haar de titel van Hearthstone wereldkampioen 2019 opleverde. Deze prestatie is op zich al speciaal, maar VKLiooon is hiermee ook nog eens de eerste vrouw die deze titel heeft weten te behalen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?