Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Valorant Champions gaat plaatsvinden in Berlijn

Riot Games heeft via Twitter laten weten dat de Valorant Champions in Europa worden gehouden en de wedstrijden gaan plaatsvinden in een studio in Berlijn.

Het wereldkampioenschap van Valorant zou eigenlijk in Los Angeles gaan plaatsvinden, maar vanwege COVID-19 en de reisproblemen wordt het naar Europa gebracht. In de Valorant Champions strijden de zestien beste teams uit de wereld voor de felbegeerde titel. Drie teams hebben zich al weten te plaatsen en dat zijn Sentinels, KRU Esports en X10 Esports. De winnaar van de Masters Berlin, dat gehouden wordt van 10 tot 19 september, plaats zich direct voor het wereldkampioenschap. De Valorant Champions is het grootste toernooi van Valorant en tevens het laatste toernooi in 2021. Riot Games liet vorige week ook al weten dat ook het wereldkampioenschap League of Legends in Europa wordt gehouden.

Valorant Champions begint op 2 december en eindigt op 12 december. Er is nog niet vermeld of er publiek aanwezig kan zijn.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?