League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Uzi stopt met professionele League of Legends

Vandaag is bekendgemaakt dat Jian 'Uzi' Zihao stopt als professionele League of Legends-speler. Vanwege blessures en een algemene slechte gezondheid trekt hij zich terug uit de professionele League of Legends eSport-wereld.

Royal Never Give Up (RNG), het eSports-team waar Uzi bij hoort, heeft vandaag aangekondigd via hun Twitterkanaal dat de League of Legends-legende Jian 'Uzi' Zihao stopt als professionele League of Legends-speler. De reden hiervoor is alle fysieke kwalen die hij heeft opgelopen tijdens de acht jaar van intensief trainen om op hoog niveau in de eSports-wereld te kunnen presteren. Eerder medisch advies raadde hem al aan om tijdens de League of Legends Pro League in de lente zijn rust te pakken, maar nu heeft Uzi de beslissing genomen om helemaal te stoppen. Jammer genoeg betekent dit dat we niet meer zullen meemaken hoe Uzi steeds weer League of Legends-titels binnenharkt.

Uzi is een icoon in de eSports-wereld en zal zeker gemist worden in de professionele League of Legends-tournamenten.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?