Fall Guys
  • ONTWIKKELAAR Mediatonic
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Party, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Twitch Rivals voor Fall Guys aangekondigd

Door de populariteit van Fall Guys heeft Twitch via Twitter bekendgemaakt bezig te zijn met het plannen van een nieuwe Twitch Rivals speciaal voor Fall Guys.

Fall Guys is nog maar net uit, maar heeft ondertussen al 1,5 miljoen spelers. In de game is het de bedoeling om als eerste over de streep te komen, terwijl je obstakels moet vermijden en zestig andere spelers te slim af moet zijn. Door de competetive elementen kwam al gauw de vraag van de streaming-community of streamers mee zouden doen aan Twitch Rivals als Twitch deze zou organiseren. Twitch laat die wens nu uitkomen, want via Twitter kondigde ze de Twitch Rivals: Fall Guys editie aan. Onder de reacties van de Tweet zijn niet alleen streamers te vinden, maar ook casters. De League of Legends caster Quickshot liet direct weten het toernooi graag te willen casten.

Fall Guys is momenteel te spelen op pc via Steam en op de PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?