eSports: Twitch Rivals voor Fall Guys aangekondigd

Geplaatst:

Door de populariteit van Fall Guys heeft Twitch via Twitter bekendgemaakt bezig te zijn met het plannen van een nieuwe Twitch Rivals speciaal voor Fall Guys.

Fall Guys is nog maar net uit, maar heeft ondertussen al 1,5 miljoen spelers. In de game is het de bedoeling om als eerste over de streep te komen, terwijl je obstakels moet vermijden en zestig andere spelers te slim af moet zijn. Door de competetive elementen kwam al gauw de vraag van de streaming-community of streamers mee zouden doen aan Twitch Rivals als Twitch deze zou organiseren. Twitch laat die wens nu uitkomen, want via Twitter kondigde ze de Twitch Rivals: Fall Guys editie aan. Onder de reacties van de Tweet zijn niet alleen streamers te vinden, maar ook casters. De League of Legends caster Quickshot liet direct weten het toernooi graag te willen casten.

Fall Guys is momenteel te spelen op pc via Steam en op de PlayStation 4.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord