Tom Clancy's Rainbow Six Siege
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 december 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

eSports: Trust Gaming wint de Rainbow Six Benelux League season 4

Het Nederlandse team Trust Gaming heeft afgelopen weekend de Rainbow Six Benelux League season 4 gewonnen. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt middels een persbericht.

De finale can Rainbow Six Benelux League vond zaterdag plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Het ging om een offline competitie van Rainbow Six: Siege. Tijdens de finale moest Trust Gaming het opnemen tegen: Team Frag, Epsilon Esports en Fact Gaming. Uiteindelijk ging het in de laatste ronde tussen Epsilon en Trust Gaming. Epsilon kwam eerst met 1-0 voor te staan, maar Trust Gaming wist uiteindelijk terug te komen en er met de prijs vandoor te gaan.

Trust Gaming wint Rainbow Six Benelux League

Rainbow Six: Siege is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox one.

BRON Ubisoft

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?