eSports: Trust Gaming wint de Rainbow Six Benelux League season 4

Geplaatst: 16 december 2019 13:20

Het Nederlandse team Trust Gaming heeft afgelopen weekend de Rainbow Six Benelux League season 4 gewonnen. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt middels een persbericht.

De finale can Rainbow Six Benelux League vond zaterdag plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Het ging om een offline competitie van Rainbow Six: Siege. Tijdens de finale moest Trust Gaming het opnemen tegen: Team Frag, Epsilon Esports en Fact Gaming. Uiteindelijk ging het in de laatste ronde tussen Epsilon en Trust Gaming. Epsilon kwam eerst met 1-0 voor te staan, maar Trust Gaming wist uiteindelijk terug te komen en er met de prijs vandoor te gaan.

Rainbow Six: Siege is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox one.

Bron: Ubisoft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord