eSports: Trust Gaming pakt winst in finale van derde seizoen Rainbow Six Benelux League

Geplaatst: 24 juni 2019 22:25
Aangepast: 24 juni 2019 22:26

Esports-team Trust Gaming heeft de winst gepakt in de finale-ronde van het derde seizoen Rainbow Six Benelux League. Twee jaar geleden, tijdens de finale van het eerste seizoen, ging het team er ook al met de winst vandoor.

Na een moeilijke halve finale-wedstrijd, die tot het laatste moment spannend was, wist Trust Gaming zich te plaatsen voor de finale. Hiervoor moesten zij esports-team Flash Point passeren, die het hen behoorlijk moeilijk maakte. In de laatste game was Trust Gaming de baas, waardoor het team zich kwalificeerde voor de eindronde. Esports-team Solwing Esports, dat zich op een overtuigende manier had gekwalificeerd voor de eindronde, was de tegenstander. Ondanks de moeilijke halve finale, heeft Trust Gaming de sterren van de hemel gespeeld tegen Solwing Esports, dat maar geen grip kreeg op de finale. Al naar twee games beslist Trust Gaming de finale, waardoor zij met de titel en een geldprijs van € 4000 naar huis gingen.

Het Rainbow Six Siege-team van Trust Gaming wordt vertegenwoordigt door Deapek, Meadzz, Quadzy, Leonski en Avaiche.

Bron: Ubisoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord