eSports: Trust Gaming pakt winst in finale van derde seizoen Rainbow Six Benelux League

Esports-team Trust Gaming heeft de winst gepakt in de finale-ronde van het derde seizoen Rainbow Six Benelux League. Twee jaar geleden, tijdens de finale van het eerste seizoen, ging het team er ook al met de winst vandoor.

Na een moeilijke halve finale-wedstrijd, die tot het laatste moment spannend was, wist Trust Gaming zich te plaatsen voor de finale. Hiervoor moesten zij esports-team Flash Point passeren, die het hen behoorlijk moeilijk maakte. In de laatste game was Trust Gaming de baas, waardoor het team zich kwalificeerde voor de eindronde. Esports-team Solwing Esports, dat zich op een overtuigende manier had gekwalificeerd voor de eindronde, was de tegenstander. Ondanks de moeilijke halve finale, heeft Trust Gaming de sterren van de hemel gespeeld tegen Solwing Esports, dat maar geen grip kreeg op de finale. Al naar twee games beslist Trust Gaming de finale, waardoor zij met de titel en een geldprijs van € 4000 naar huis gingen.

Trust Gaming Rainbow Siege1

Het Rainbow Six Siege-team van Trust Gaming wordt vertegenwoordigt door Deapek, Meadzz, Quadzy, Leonski en Avaiche.

BRON Ubisoft

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?