Check al onze gamescom content hier!

eSports: Toeschouwer gooit dode krab naar Super Smash Bros. Melee-speler

Tijdens het esports evenement Pulse waarin twee Super Smash Bros. Melee-spelers het tegen elkaar opnamen, heeft een toeschouwer geprobeerd een van beide te raken met een dode krab.

Juan "Hungrybox" DeBiedma en Jospeh "Mango" Marquez waren in een hevig Super Smash Bros. Melee-gevecht verwikkeld toen een toeschouwer het nodig vond een dode krab in de richting van DeBiedma te gooien. Het projectiel heeft Hungrybox niet geraakt, maar hij zag hem wel aan hem voorbij gaan en hij had direct door dat het op hem gericht was. Vervolgens werd hij heel boos en richtte hij zijn woede tot het publiek. Desondanks wist DeBiedma zijn achterstand in deze finale om te buigen tot een overwinning. Na afloop bood hij zijn verontschuldigingen aan op Twitter voor zijn woedeuitbarsting.

De organisatie weet wie de krab heeft gegooid, maar heeft besloten de naam niet publiekelijk te delen. Wel is de naam doorgestuurd naar andere organisaties, zodat hij of zij niet meer welkom is tijdens evenementen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?