eSports: Team Liquid verwelkomt Jatt als nieuwe coach

Geplaatst:

De Noord-Amerikaanse League of Legends competitie kent momenteel een pauze. Team Liquid gebruikt de tijd om veranderingen door te voeren en heeft de nieuwe coach bekendgemaakt.

Niet alleen tijdens de off-season wordt er gewisseld van spelers en coaches ook tussen de competities door gebeurt het regelmatig. Het Noord-Amerikaanse Team Liquid maakte de eerste veranderingen al bekend. Het team heeft nogal een teleurstellende Spring Split achter de rug en is druk bezig om dat voor de Summer Split te veranderen. Hierdoor is er gekozen voor een nieuwe coach, die nogal bekend is in de League of Legends scene. Joshua "Jatt" Leesman was niet alleen een gerespecteerde analyst en caster in Amerika, maar was ook altijd onderdeel van het team van commentators bij de wereldkampioenschappen. Daarnaast heeft hij een tijdje gewerkt aan de game zelf met het balanceren van de in-game items en personages. Aan dat rijtje wordt nu de titel coach toegevoegd, want hij is de nieuwe coach van Team Liquid.

Eerder werd er al bekendgemaakt dat TSM de AD Carry van Team Liquid heeft opgekocht, Doublelift keert hierdoor terug naar zijn oude team. De vervanger wordt Tactical die al een contract had bij Team Liquid.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord