eSports: Super Smash Bros evenement The Big House geannuleerd

Geplaatst:

De organisatoren achter het The Big House evenement hebben laten weten het evenement voor dit jaar te annuleren. De reden hiervoor is het Coronavirus.

De organisatoren lieten in mei al weten de informatie rondom het Coronavirus nauw te volgen. The Big House is een van de grotere Super Smash Bros. evenementen dat gecombineerd is met meerdere toernooien. Elk jaar vindt het plaats in oktober, maar dit jaar is dat niet het geval. De reden achter het annuleren van The Big House is dat de organisatoren de veiligheid van de fans en personeel niet willen riskeren. Als vervanging van het evenement zijn de organisatoren wel bezig met andere ideeën, maar wat dit gaat inhouden is momenteel nog niet bekend. De komende weken delen ze daar meer informatie over.

Hoewel The Big House niet doorgaat, kun je zelf wel Super Smash Bros. Ultimate spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord