eSports: Summer Split LEC gaat weer online plaatsvinden

Geplaatst: 5 juni 2021 13:55

Riot Games heeft besloten om de Summer Split van de LEC online te laten plaatsvinden. Tijdens de Spring Split werd de studio wel gebruikt, maar was publiek nog niet welkom.

De LEC Summer Split staat voor de deur, maar vanwege Covid-19 wordt de competitie weer online gehouden om de spelers en het personeel te beschermen. Dit heeft allemaal te maken met de Covid-19 situatie in Berlijn en het advies van de lokale autoriteiten. De LEC is bekend met het online-format, want vorig jaar vonden de wedstrijden ook gewoon plaats in het kantoor of gaming-huis van de teams. Het is niet duidelijk of de casters ook vanuit huis werken of wel gebruik gaan maken van de studio. Hoewel een online-format een stuk minder spannend is om naar te kijken, begint de Summer Split wel met een mooie wedstrijd. De Spring Split winnaars Mad Lions nemen het namelijk op tegen G2 Esports, die voorheen meerdere titels binnen wist te slepen. Benieuwd naar het volledige schema? Dan kun je die hieronder bekijken.

De LEC Summer Split gaat van start op vrijdag 11 juni en is te volgen op het LEC Twitch-kanaal.

Bron: Dotesports

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord