League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Summer Split LEC gaat weer online plaatsvinden

Riot Games heeft besloten om de Summer Split van de LEC online te laten plaatsvinden. Tijdens de Spring Split werd de studio wel gebruikt, maar was publiek nog niet welkom.

De LEC Summer Split staat voor de deur, maar vanwege Covid-19 wordt de competitie weer online gehouden om de spelers en het personeel te beschermen. Dit heeft allemaal te maken met de Covid-19 situatie in Berlijn en het advies van de lokale autoriteiten. De LEC is bekend met het online-format, want vorig jaar vonden de wedstrijden ook gewoon plaats in het kantoor of gaming-huis van de teams. Het is niet duidelijk of de casters ook vanuit huis werken of wel gebruik gaan maken van de studio. Hoewel een online-format een stuk minder spannend is om naar te kijken, begint de Summer Split wel met een mooie wedstrijd. De Spring Split winnaars Mad Lions nemen het namelijk op tegen G2 Esports, die voorheen meerdere titels binnen wist te slepen. Benieuwd naar het volledige schema? Dan kun je die hieronder bekijken.

De LEC Summer Split gaat van start op vrijdag 11 juni en is te volgen op het LEC Twitch-kanaal.

BRON Dotesports

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?