eSports: Schalke 04 Esport gaat LEC Summer Split anders aanpakken

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2020 23:46

Schalke 04 Esport heeft een korte video gedeeld waarin de nieuwe aanpak voor de Summer Split van de LEC wordt uitgelegd.

Schalke 04 Esport heeft nogal een teleurstellende Spring Split achter de rug en heeft besloten om de aankomende Summer Split anders te gaan aanpakken. In de video die werd gedeeld wordt er kort gesproken over de problemen die het team in de Spring Split tegen kwam. Het team miste een eigen identiteit en maakte gebruik van korte termijn oplossingen in plaats van echte oplossingen. De nieuwe aanpak van Schalke 04 Esports houdt in dat het Academy team een grote rol gaat spelen. Doordat beide teams dezelfde training krijgen wordt het wisselen van spelers tussen de twee teams eenvoudiger gemaakt. De video geeft extra aandacht aan de toplaner Odoame, jungler Lurox en midlaner Abbedagge die onderdeel zijn van het hoofdteam.

Schalke 04 Esport wil met de nieuwe aanpak een beter team creëren en tegelijkertijd de jonge spelers een kans geven. Of de nieuwe aanpak gaat werken weten we binnenkort. De Summer Split van de LEC begint namelijk 12 juni al, waar Schalke 04 speelt tegen Vitality.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord