Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Riot Games komt met een nieuw logo voor LoL Esport

Riot Games werkt niet alleen aan League of Legends, maar is ook de organisator van de esport competities en toernooien. Om het verschil voor iedereen duidelijk te maken, gaan ze nu een nieuw logo voor de esport scene gebruiken.

De bekende L van league of Legends werd namelijk al jaren gebruikt bij de competities en toernooien. Het nieuwe logo heeft niet alleen een nieuwe kleur, maar toont de map van Summoner's Rift en de naam LoL Esport. Naast een nieuw logo gaat Riot Games deze maand nog nieuwe content introduceren voor LoL Esport. Elke week is er de Weekly Rundown dat de highlights toont van de competetive scene. The Penta toont dan weer de beste vijf plays van over de wereld. Daarnaast is er nog de Champ Select, waar gasten vanuit de regionale competitie praten over de spelers van hun league.

De nieuwe content rondom Lol Esport is te zien vanaf 21 juli. Morgen komt de eerste video van Champ Select online. De video's zijn te bekijken via Twitter, Facebook en YouTube.

BRON Dotesport

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?