eSports: Riot Games komt met een nieuw logo voor LoL Esport

Geplaatst: 22 juli 2020 14:45

Riot Games werkt niet alleen aan League of Legends, maar is ook de organisator van de esport competities en toernooien. Om het verschil voor iedereen duidelijk te maken, gaan ze nu een nieuw logo voor de esport scene gebruiken.

De bekende L van league of Legends werd namelijk al jaren gebruikt bij de competities en toernooien. Het nieuwe logo heeft niet alleen een nieuwe kleur, maar toont de map van Summoner's Rift en de naam LoL Esport. Naast een nieuw logo gaat Riot Games deze maand nog nieuwe content introduceren voor LoL Esport. Elke week is er de Weekly Rundown dat de highlights toont van de competetive scene. The Penta toont dan weer de beste vijf plays van over de wereld. Daarnaast is er nog de Champ Select, waar gasten vanuit de regionale competitie praten over de spelers van hun league.

De nieuwe content rondom Lol Esport is te zien vanaf 21 juli. Morgen komt de eerste video van Champ Select online. De video's zijn te bekijken via Twitter, Facebook en YouTube.

Bron: Dotesport

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord