eSports: PlayerUnknown's Battlegrounds tournament PGS: Berlin uitgesteld

Geplaatst: 10 februari 2020 19:15
Aangepast: 10 februari 2020 19:18

PUBG Corp heeft via een uitspraak en Tweet laten weten dat het PlayerUnknown's Battlegrounds tournament PGS: Berlin wordt verschoven naar een latere datum.

De verspreiding en de zorgen rondom het Coronavirus zijn nog op volle gang, hierdoor heeft ook PUBG Corp besloten om een van de grotere PlayerUnknown's Battlegrounds tournamenten uit te stellen. Het tournament PGS:Berlin zou officieel plaats vinden in april, maar wordt nu dus verschoven naar een latere datum. Dit om ervoor te zorgen dat de spelers, fans en personeel veilig blijven. Volgens het bericht gaan de tournamenten die staan gepland voor de rest van 2020 wel gewoon door.

PlayerUnknown's Battlegrounds is niet de enige esport die te maken kreeg met het Coronavirus. De Chinese League of Legends competitie en de Aziatische Overwatch Competitie werden eerder al uitgesteld.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord