PlayerUnknown's Battlegrounds
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 december 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

eSports: PlayerUnknown's Battlegrounds tournament PGS: Berlin uitgesteld

PUBG Corp heeft via een uitspraak en Tweet laten weten dat het PlayerUnknown's Battlegrounds tournament PGS: Berlin wordt verschoven naar een latere datum.

De verspreiding en de zorgen rondom het Coronavirus zijn nog op volle gang, hierdoor heeft ook PUBG Corp besloten om een van de grotere PlayerUnknown's Battlegrounds tournamenten uit te stellen. Het tournament PGS:Berlin zou officieel plaats vinden in april, maar wordt nu dus verschoven naar een latere datum. Dit om ervoor te zorgen dat de spelers, fans en personeel veilig blijven. Volgens het bericht gaan de tournamenten die staan gepland voor de rest van 2020 wel gewoon door.

PlayerUnknown's Battlegrounds is niet de enige esport die te maken kreeg met het Coronavirus. De Chinese League of Legends competitie en de Aziatische Overwatch Competitie werden eerder al uitgesteld.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?