eSports: Perkz verlaat het team G2 Esports

Geplaatst: 18 november 2020 21:00

De esport-organisatie G2 Esports heeft laten weten dat Luka ''Perkz'' Perkovic het League of Legends team gaat verlaten. Het nieuws werd naar buiten gebracht via een vaarwel video.

Het nieuws kwam niet als een totale verrassing want de geruchten draaide al een tijdje op volle toeren. Toch wordt het gezien als het einde van een tijdperk van een van de beste midlaners van Europa. Perkz begon zijn carrière bij G2 Esports en wist een aantal prijzen binnen te halen. Samen met G2 Esports won hij acht LEC splits, wisten ze de MSI-trofee te bemachtigen in 2019 en werden ze in datzelfde jaar nog tweede op het wereldkampioenschap. Hoewel hij zijn carrière begon als midlaner, veranderde dit toen Caps de overstap naar G2 maakte. Perkz besloot om zijn midlaner positie in te ruilen voor de ad-carry rol, waarin hij heeft laten zien wat een kennis hij heeft van de game. Het gebeurt namelijk niet vaak dat spelers wisselen tussen twee verschillende rollen en daarin ook nog succes vinden. In vijf jaar tijd is Perkz het gezicht geworden van G2 Esports, maar dat tijdperk is nu ten einde gekomen.

Omdat Perkz nog onder contract stond bij G2 Esports heeft zijn nieuwe team het contract moeten opkopen. Het is nog niet bekend naar welk team Perkz gaat, maar volgens de geruchten is zijn eindbestemming C9. Dit zou betekenen dat Perkz volgend jaar te zien is in de LCS en terugkeert naar zijn oude positie in de midlane. Wie Perkz gaat vervangen is momenteel nog niet bekend.

Bron: G2 esport

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord