eSports: Overwatch League Championship play-offs schema bekend

Geplaatst:

De Overwatch League Championship heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug door het Coronavirus, maar het einde van de competitie komt eraan. Blizzard heeft daarom een artikel geplaatst over het schema, het prijzengeld en de maatregelen voor de play-offs.

De eerste twee weken van de play-offs worden online gehouden en beginnen met de twee regionale brackets. In totaal zijn er dertien teams uit Noord-Amerika en zeven teams uit Azië. De hogere geplaatste teams mogen hun tegenstander en de eerste map van een match kiezen. De lagere geplaatste teams moeten eerst nog door een single-elimination play-in, voordat ze in de bracket van de play-offs terechtkomen. De beste twee teams van Amerika en Azië strijden vervolgens in een double-elimination ronde om zo de finalisten te bepalen. Om te zorgen dat de games op dezelfde server worden gespeeld, vertrekken de twee beste Amerikaanse teams naar Azië. Hierdoor zit er wel een aantal weken tussen de regionale bracket en de finale bracket. De winnaar krijgt niet alleen de trofee, maar gaat ook met anderhalf miljoen dollar naar huis.

De play-offs beginnen op 3 september en zijn te bekijken via het officiële Overwatch YouTube-kanaal.

Bron: Overwatch League

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord