League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Origen maakt League of Legends team 2020 bekend

Met de off-season van League of Legends in volle gang is ook het Europese team Origen bezig om het team te vernieuwen. Via Twitter kondigde ze het nieuwe team voor 2020 aan.

Origen werd dit jaar opgekocht door Astralis, waarbij de commentator Deficio en de officiële eigenaar van Origen Xpeke een rol spelen achter de schermen. Hoewel ze dit jaar een goede start maakte met het nieuwe team wist Origen zich niet te plaatsen voor het wereldkampioenschap. In de coachpositie en de top en midlane verandert er niets. Hier zijn nog steeds Andre Guilhoto, Alphari en Nukeduck te vinden. In de botlane verandert er juist veel. Upset komt vanuit Schalke 04 en neemt de plaats van de ad carry Patrik in, terwijl Destiny de support rol van Mithy overneemt. Ondertussen verruilt Xerxe het team Splyce in om als jungler aan de slag te gaan bij Origen.

Origen liet via een Tweet weten dat Kold nog steeds op ziekteverlof is. Of hij terugkeert naar het team nu Xerxe de jungler is of dat hij als vervanger wordt aangewezen is niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?