eSports: Origen maakt League of Legends team 2020 bekend

Geplaatst: 21 november 2019 16:15

Met de off-season van League of Legends in volle gang is ook het Europese team Origen bezig om het team te vernieuwen. Via Twitter kondigde ze het nieuwe team voor 2020 aan.

Origen werd dit jaar opgekocht door Astralis, waarbij de commentator Deficio en de officiële eigenaar van Origen Xpeke een rol spelen achter de schermen. Hoewel ze dit jaar een goede start maakte met het nieuwe team wist Origen zich niet te plaatsen voor het wereldkampioenschap. In de coachpositie en de top en midlane verandert er niets. Hier zijn nog steeds Andre Guilhoto, Alphari en Nukeduck te vinden. In de botlane verandert er juist veel. Upset komt vanuit Schalke 04 en neemt de plaats van de ad carry Patrik in, terwijl Destiny de support rol van Mithy overneemt. Ondertussen verruilt Xerxe het team Splyce in om als jungler aan de slag te gaan bij Origen.

Origen liet via een Tweet weten dat Kold nog steeds op ziekteverlof is. Of hij terugkeert naar het team nu Xerxe de jungler is of dat hij als vervanger wordt aangewezen is niet bekend.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord