eSports: OpTic Gaming terug in handen van Hector Rodriquez

Geplaatst: 12 november 2020 22:04

OpTic Gaming is terug in de handen van degene die het merk groot maakte, Hector Rodriguez, nadat hij vorig jaar de eSports-organisatie verliet. Daarbij is de naam van de Chicago Huntsmen aangepast naar OpTic Chicago.

Hector "H3CZ" Rodriguez verliet vorig jaar de eSports-organisatie OpTic Gaming Los Angeles, die hij vanaf 2007 had gegroeid tot een beroemd merk. Hij liet het merk toen in de handen van Immortals Gaming Club, terwijl hij nog een klein aandeel in de organisatie behield. Rodriquez ging na zijn vertrek aan de slag bij NRG Esports, waarbij hij CEO en mede-eigenaar werd van de Chicago Huntsmen die spelen in de Call of Duty League. Gisteren is bekendgemaakt dat Rodriquez OpTic Gaming opnieuw heeft verworven. Hij zei het volgende hierover: "OpTic Gaming is altijd een deel van mij geweest en ik ben blij dat het eindelijk naar huis is teruggekeerd naar onze fans." Daarnaast is onthuld dat de Chicago Huntsmen nu OpTic Chicago heet.

Het nieuws dat Hector "H3CZ" Rodriguez nu weer CEO is van OpTic Gaming werd door velen uit de game-industrie met enthousiasme ontvangen, waaronder streamers Jack "CourageJD" Dunlop en Hutch.

Bron: OpTic Gaming
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord