eSports: OpTic Gaming terug in handen van Hector Rodriquez

OpTic Gaming is terug in de handen van degene die het merk groot maakte, Hector Rodriguez, nadat hij vorig jaar de eSports-organisatie verliet. Daarbij is de naam van de Chicago Huntsmen aangepast naar OpTic Chicago.

Hector "H3CZ" Rodriguez verliet vorig jaar de eSports-organisatie OpTic Gaming Los Angeles, die hij vanaf 2007 had gegroeid tot een beroemd merk. Hij liet het merk toen in de handen van Immortals Gaming Club, terwijl hij nog een klein aandeel in de organisatie behield. Rodriquez ging na zijn vertrek aan de slag bij NRG Esports, waarbij hij CEO en mede-eigenaar werd van de Chicago Huntsmen die spelen in de Call of Duty League. Gisteren is bekendgemaakt dat Rodriquez OpTic Gaming opnieuw heeft verworven. Hij zei het volgende hierover: "OpTic Gaming is altijd een deel van mij geweest en ik ben blij dat het eindelijk naar huis is teruggekeerd naar onze fans." Daarnaast is onthuld dat de Chicago Huntsmen nu OpTic Chicago heet.

Het nieuws dat Hector "H3CZ" Rodriguez nu weer CEO is van OpTic Gaming werd door velen uit de game-industrie met enthousiasme ontvangen, waaronder streamers Jack "CourageJD" Dunlop en Hutch.

BRON OpTic Gaming

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?