Valorant
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

eSports: Nitr0 wordt Valorant speler voor 100 Thieves

Nitr0 ruilt de Counter-Strike: Global Offensive esport-scene in voor Valorant. Na een professionele carrière bij Team Liquid, gaat hij het Valorant team van 100 Thieves versterken. Zowel Nitr0 als 100 Thieves deelde het nieuws op Twitter.

Nitr0 speelde sinds 2015 bij Team Liquid en wordt gezien als een van de beste in-game leiders. Eerder dit jaar liet hij al weten te willen stoppen met Counter-Strike: Global Offensive en vertrok hij bij Team Liquid. Via Twitter heeft 100 Thieves laten weten dat Nitr0 nu de speler Hiko komt versterken in het Valorant team. 100 Thieves annuleerde de contracten van vier spelers, waardoor Nitr0 en Hiko de basis moeten gaan vormen voor het nieuwe team. Het zijn geen onbekende van elkaar, want beide spelers waren onderdeel van Team Liquid toen ze tweede werden op ESL One Cologne 2016.

100 Thieves heeft momenteel geen volledig team voor Valorant, maar dat ze Nitr0 hebben weten te bemachtigen is al een stap in de goede richting. Vooral omdat Team Liquid een paar dagen geleden hun Valorant team bekendmaakte.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?