Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Ninja kondigt Fortnite tournament aan

Tyler 'Ninja' Blevins heeft zijn eigen Fortnite tournament aangekondigd. In de Ninja Battles Featuring Fortnite, zoals het tournament heet, kunnen uitgenodigde spelers elke week meedoen in de strijd voor de tachtigduizend Amerikaanse dollar prijzenpot.

Tyler Blevins, door velen bekend als de streamer Ninja, heeft via Twitter bekendgemaakt dat hij in samenwerking met Fortnite-ontwikkelaar Epic Games zijn eigen tournament heeft opgezet. Dit nieuws is zeker welkom, nadat Epic Games de Fortnite World Cup heeft afgezegd vanwege het coronavirus. De Ninja Battles is op uitnodiging en een aantal grote namen die meedoen, zijn al bekend. Hieronder vallen pro-spelers zoals de eerste Fortnite World Cup winnaar, Bugha, maar ook Nick Eh 30 en Ewok gaan sowieso meedoen. De Ninja Battles vindt plaats van 28 mei tot en met 2 juli, wat betekent dat vandaag al het eerste tournament van start gaat. Ninja's team, bestaande uit natuurlijk Ninja zelf, VividFN en Co1azo, strijden vandaag vanaf 21:00 voor de prijzenpot die elke keer tachtigduizend Amerikaanse dollars omvat. Het tournament is te zien via Mixer, het streamingplatform waar Ninja in augustus 2020 naartoe verhuisde vanaf Twitch.

De Ninja Battles Featuring Fortnite start vandaag om 21:00 en is elke donderdag tot en met 2 juli te volgen via Mixer.

BRON Tyler Blevins

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?