eSports: Nederlands kampioen FIFA sluit zich aan bij AZ eSports

Geplaatst: 9 september 2019 14:55
Aangepast: 9 september 2019 14:55

Het roster van AZ eSports wordt uitgebreid met nieuw, groot talent. De Nederlands kampioen FIFA sluit zich namelijk aan bij AZ eSports.

Deze zomer konden we zien hoe Dani Visser van de Graafschap de eDivisie won. Hiermee werd de 18-jarige speler uit Emmeloord gekroond tot de beste FIFA-speler van Nederland. Visser heeft nu een tweejarig contract getekend bij AZ eSports. De Alkmaarse club haalde echter nog een andere speler naar het eSport-team. Jens van der Flier, die uitkomt voor Team Gullit, maakte onlangs ook de overstap naar AZ. Met deze twee nieuwe jonge talenten heeft AZ eSports nu drie spelers die in de wereldtop meedoen. Aristote Ndunu, de eerste eSporter van AZ, verkrijgt hiermee de rol van aanvoerder.

De toekomst ziet er voor de jonge spelers rooskleurig uit bij AZ eSports. De spelers en de club worden ondersteund door de FIFA-Academy van Ruud Gullit. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke speler AZ gaat vertegenwoordigen in de eDivisie.

Bron: Team Gullit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord