eSports: Nederlands kampioen FIFA sluit zich aan bij AZ eSports

Het roster van AZ eSports wordt uitgebreid met nieuw, groot talent. De Nederlands kampioen FIFA sluit zich namelijk aan bij AZ eSports.

Deze zomer konden we zien hoe Dani Visser van de Graafschap de eDivisie won. Hiermee werd de 18-jarige speler uit Emmeloord gekroond tot de beste FIFA-speler van Nederland. Visser heeft nu een tweejarig contract getekend bij AZ eSports. De Alkmaarse club haalde echter nog een andere speler naar het eSport-team. Jens van der Flier, die uitkomt voor Team Gullit, maakte onlangs ook de overstap naar AZ. Met deze twee nieuwe jonge talenten heeft AZ eSports nu drie spelers die in de wereldtop meedoen. Aristote Ndunu, de eerste eSporter van AZ, verkrijgt hiermee de rol van aanvoerder.

Az eSports

De toekomst ziet er voor de jonge spelers rooskleurig uit bij AZ eSports. De spelers en de club worden ondersteund door de FIFA-Academy van Ruud Gullit. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke speler AZ gaat vertegenwoordigen in de eDivisie.

BRON Team Gullit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?