Counter-Strike: Global Offensive
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 augustus 2012
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Mousesports wint ESL Pro League seizoen 10

Gisteravond heeft Mousesports de finale van de ESL Pro League seizoen 10 gewonnen. Ze versloegen hierbij het Zweedse team Fnatic.

De finale van het 10de seizoen vond plaats in de stad Odense in Denemarken. In hier streden Fnatic en Mousesports om de felbegeerde trofee. Het team Mousesports was niet bepaald de favoriet, tijdens de halve finale tegen Astralis was er maar een fan aanwezig. Hij mocht dan ook met het team feest vieren op het podium. Fnatic had op de eerste twee mappen een goede start, maar kon dit niet vasthouden. Zo won Mousesports met 16-11 op de map Inferno werd het 16-10 op Train en werd het weer 16-11 op Mirage. Oftewel ze wonnen de finale met 3-0, waardoor de mappen Nuke en Vertigo niet aan bod kwamen.

Voor Fnatic betekent dit dat het jaar 2019 er op zit. Mouseports is te zien tijdens het Epicenter evenement van 17 tot 22 december. Dit omdat ze de plek van Fnatic overnemen.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?