Counter-Strike: Global Offensive
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 augustus 2012
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

eSports: MonteCristo benoemd tot voorzitter van B Site

MonteCristo is benoemd tot voorzitter van B Site en neemt plaats in de raad van bestuur bij de onderliggende organisatie Flashpoint. Hierdoor gaat hij de aankomende toernooien overzien.

MonteCristo is geen onbekende in de esport-wereld en heeft naam gemaakt bij meerdere games. Hij begon zijn carrière als League of Legends commentator, maar wisselde naar de Overwatch League in 2017. Nu in 2020 wordt hij de voorzitter van B Point en maakt hij onderdeel uit van het bestuur van Flashpoint. Flashpoint is een nieuwe organisator en competitie in de Counter-Strike wereld waar teams zoals Cloud9 en FunPlus Phoenix gedeeltelijk eigenaar van zijn. MonteCristo wil er dan ook voor zorgen dat er niet alleen top-tier toernooien worden georganiseerd, maar ook studio shows voor de grote esport-games.

De Summoning Insight podcast van MonteCristo die hij samen met Thorin maakt valt nu ook onder B Site en is te volgen op het Insight on Esport kanaal. Het tweede seizoen van Flashpoint moet nog van start gaan, maar heeft nog geen datum.

BRON Flashpoint

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?