Halo 2
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 november 2004
  • PLATFORMEN Pc, Xbox
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Microsoft kondigt nieuw Halo-toernooi aan voor iedereen

Door de coronapandemie is er tegenwoordig van game-evenementen of eSports niet echt sprake. Microsoft kondigt daarom een nieuw Halo-toernooi aan waar iedereen aan mee kan doen.

Morgen is de dag dat Halo 2: Anniversay op de pc verschijnt. Deze derde game uit de Master Chief Collection wordt later deze maand ook het strijdtoneel van een nieuw toernooi. Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries hebben namelijk onthuld dat er een nieuw Halo-toernooi wordt gehouden om het normale leven weer een beetje terug te brengen gedurende de coronapandemie. De MCC Pro Series begint volgende week en bevat een onderdeel voor professionele spelers en een open toernooi waar iedereen aan mee mag doen. Voor zowel de professionele spelers als de niet-profs valt er een geldbedrag te winnen. De winnaars van het open toernooi winnen 250 dollar en kwalificeren zich voor het grote toernooi tegen de professionele teams.

De MCC Pro Series begint 23 mei en vindt vanaf dan wekelijks plaats.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?