eSports: League of Legends Wereldkampioenschap loting bekend

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2019 10:16

Het einde van september nadert, wat betekent dat het League of Legends wereldkampioenschap binnenkort van start gaat. Omdat alle teams al bekend zijn, vond vandaag de loting plaats voor de play-in-fase en de groepsfase.

Via het officiële Riot Twitch-kanaal werd de loting onlangs live uitgezonden vanuit de studio in Berlijn. Als eerste werd de loting van de play-in-fase verricht. Deze fase bestaat uit de derde seeds van de grote kampioenschappen en de winnaars uit de kleine kampioenschappen, zoals Latijns-Amerika. De winnaars van elke groep worden uiteindelijk geplaatst in de groepsfase. De afbeelding hieronder laat de groepen zien waarbij het Europese team Splyce te vinden is in groep B. Ook de groepsfase bestaat uit vier groepen waarbij G2, de winnaar van het Europese League of Legends kampioenschap, als eerste seed in groep A terecht is gekomen. In groep C is Fnatic, de tweede seed van Europa, te vinden die hier moet strijden om de eerste of tweede positie met RNG en SKT1. Het ziet er dan ook naar uit dat groep C een interessante groep gaat worden. In elke groep is er nog één plek over, waarin de winnaars van de play-in-fase worden geplaatst.

De Play-in-fase begint op 2 oktober en eindigt op 8 oktober. Daarna vindt de groepsfase plaats tussen 12 en 20 oktober. Later wordt het schema met de exacte tijden en wedstrijden bekendgemaakt.

Bron: Twitch

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord