League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: League of Legends Wereldkampioenschap loting bekend

Het einde van september nadert, wat betekent dat het League of Legends wereldkampioenschap binnenkort van start gaat. Omdat alle teams al bekend zijn, vond vandaag de loting plaats voor de play-in-fase en de groepsfase.

Via het officiële Riot Twitch-kanaal werd de loting onlangs live uitgezonden vanuit de studio in Berlijn. Als eerste werd de loting van de play-in-fase verricht. Deze fase bestaat uit de derde seeds van de grote kampioenschappen en de winnaars uit de kleine kampioenschappen, zoals Latijns-Amerika. De winnaars van elke groep worden uiteindelijk geplaatst in de groepsfase. De afbeelding hieronder laat de groepen zien waarbij het Europese team Splyce te vinden is in groep B. Ook de groepsfase bestaat uit vier groepen waarbij G2, de winnaar van het Europese League of Legends kampioenschap, als eerste seed in groep A terecht is gekomen. In groep C is Fnatic, de tweede seed van Europa, te vinden die hier moet strijden om de eerste of tweede positie met RNG en SKT1. Het ziet er dan ook naar uit dat groep C een interessante groep gaat worden. In elke groep is er nog één plek over, waarin de winnaars van de play-in-fase worden geplaatst.

De Play-in-fase begint op 2 oktober en eindigt op 8 oktober. Daarna vindt de groepsfase plaats tussen 12 en 20 oktober. Later wordt het schema met de exacte tijden en wedstrijden bekendgemaakt.

BRON Twitch

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?