eSports: League of Legends speler Faker wordt mede-eigenaar Koreaanse team T1

Geplaatst: 22 februari 2020 14:25

Deze week werd er bekendgemaakt dat het Koreaanse League of Legends team T1 een nieuw contract heeft getekend met Faker. Met het contract wordt Faker mede-eigenaar van T1.

De Koreaan Faker staat al jaren aan de top en wordt gezien als de Ronaldo van League of Legends. Faker speelt al jaren onder hetzelfde team en heeft nu het contract met T1, voorheen SKT1, weer verlengt. Dit betekent dat ook de komende drie jaar Faker te zien is als midlaner voor T1. Daarnaast wordt hij met dit contract mede-eigenaar van het team. Hij is al langer het gezicht van T1 en krijgt nu na zijn carrière een belangrijke rol in de organisatie.

Dat spelers driejarige contracten tekenen is niet nieuw in de esport-scene van League of Legends, maar dat een speler mede-eigenaar wordt is wel erg bijzonder. Faker heeft vaak bewezen loyaal te zijn aan T1 en dit wordt met het nieuwe contract versterkt. T1 pakt het dus slim aan om Faker al baangarantie te geven voor na zijn carrière.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord