League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: League of Legends speler Faker wordt mede-eigenaar Koreaanse team T1

Deze week werd er bekendgemaakt dat het Koreaanse League of Legends team T1 een nieuw contract heeft getekend met Faker. Met het contract wordt Faker mede-eigenaar van T1.

De Koreaan Faker staat al jaren aan de top en wordt gezien als de Ronaldo van League of Legends. Faker speelt al jaren onder hetzelfde team en heeft nu het contract met T1, voorheen SKT1, weer verlengt. Dit betekent dat ook de komende drie jaar Faker te zien is als midlaner voor T1. Daarnaast wordt hij met dit contract mede-eigenaar van het team. Hij is al langer het gezicht van T1 en krijgt nu na zijn carrière een belangrijke rol in de organisatie.

Dat spelers driejarige contracten tekenen is niet nieuw in de esport-scene van League of Legends, maar dat een speler mede-eigenaar wordt is wel erg bijzonder. Faker heeft vaak bewezen loyaal te zijn aan T1 en dit wordt met het nieuwe contract versterkt. T1 pakt het dus slim aan om Faker al baangarantie te geven voor na zijn carrière.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?