FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: Kampioenswedstrijd eTribune staat voor de deur

De kampioenswedstrijd van de eTribune, het eindduel van de eDivisie, staat voor de deur. Bryan Hessing die uitkomt voor Heracles Almelo neemt het op tegen Dani Visser van de Graafschap.

Het eDivisie-seizoen is verdeeld in twee competities: de PlayStation-eDivisie en de Xbox-eDivisie. Tijdens de kampioenswedstrijd van de eTribune nemen de winnaars van beide competities het tegen elkaar op. De winnaar bekroont zich tot de landskampioen van de hele eDivisie. Xbox-kampioen Hessing wist zich op 25 april al te kwalificeren voor de eTribune-kampioenswedstrijd. Hij won toen in de Xbox eDivise-finale van FC Groningen. Visser kwalificeerde zich maanden eerder op oudjaarsdag van 2018, toen hij in de PlayStation-finale won van PEC Zwolle.

XboxeDivisieschaal

De eTribune-kampioenswedstrijd vindt plaats op woensdag 22 mei en wordt vanaf 14:00 rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports.

BRON Eredivisie CV

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?