League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Jacktroll vertrekt naar Origen

Het Europese kampioenschap League of Legends is alweer half voorbij, maar dat weerhoudt Origen er niet van om veranderingen door te voeren. De support Jactroll gaat deze week nog onderdeel uitmaken van het team.

De eerste vier weken van de LEC zijn alweer voorbij en momenteel is er een korte pauze van een week. De eerste weken gingen voor Origen niet helemaal goed, want ze staan samen met vijf andere teams op de vijfde plek. Hierdoor heeft de manager Martin Lynge samen met het team besloten om tijdens de pauze nieuwe spelers uit te proberen. Volgens het bericht heeft Jacktroll al een goede synergie met ad-carry Upset en zorgde hij voor een verandering in de communicatie. Jacktroll gaat daardoor Destiny vervangen in Week 5 in de games tegen G2 Esport en Misfits Gaming. Met de toevoeging van Jacktroll gaat Origen verder als een zes man-roster.

Origen speelt vrijdag rond 10 uur tegen G2 esport en zaterdag om 7 uur tegen Misfits Gaming.

BRON Origen.GG

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?