eSports: Jacktroll vertrekt naar Origen

Geplaatst: 14 juli 2020 15:30
Aangepast: 14 juli 2020 15:43

Het Europese kampioenschap League of Legends is alweer half voorbij, maar dat weerhoudt Origen er niet van om veranderingen door te voeren. De support Jactroll gaat deze week nog onderdeel uitmaken van het team.

De eerste vier weken van de LEC zijn alweer voorbij en momenteel is er een korte pauze van een week. De eerste weken gingen voor Origen niet helemaal goed, want ze staan samen met vijf andere teams op de vijfde plek. Hierdoor heeft de manager Martin Lynge samen met het team besloten om tijdens de pauze nieuwe spelers uit te proberen. Volgens het bericht heeft Jacktroll al een goede synergie met ad-carry Upset en zorgde hij voor een verandering in de communicatie. Jacktroll gaat daardoor Destiny vervangen in Week 5 in de games tegen G2 Esport en Misfits Gaming. Met de toevoeging van Jacktroll gaat Origen verder als een zes man-roster.

Origen speelt vrijdag rond 10 uur tegen G2 esport en zaterdag om 7 uur tegen Misfits Gaming.

Bron: Origen.GG

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord