Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

eSports: Intel World Open brengt eSports naar Olympische Spelen 2020

ESports wordt steeds groter en steeds meer geaccepteerd als professionele sport. Zo brengt de Intel World Open eSports naar de Olympische Spelen 2020.

Volgend jaar vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Naast de traditionele olympische sporten die daar beoefend worden, is ook eSports een onderdeel van het curriculum. De Intel World Open is namelijk een nieuw eSports-toernooi dat eindigt met een grote finale tijdens de Olympische Spelen. Tijdens dit toernooi worden er wedstrijden gehouden in zowel Rocket League als Street Fighter V. Beide games hebben een prijzenpot van 250 duizend dollar en iedereen mag meedoen aan de online kwalificatierondes.

De Intel World Open vindt plaats van 22 tot 24 juli 2020. Op de laatste dag van dit toernooi beginnen ook de Olympische Spelen in Tokio.

BRON Intel

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?