eSports: Hoofd Overwatch League verruilt Overwatch voor Fortnite

Fortnite is een ontzettend populaire game binnen de eSports-scene. Het hoofd van de Overwatch League verruilt Overwatch nu zelfs voor Fortnite.

Nate Nanzer, het hoofd van de Overwatch League, was in 2015 verantwoordelijk voor het pitchen van het idee van een speciale eSports League voor Overwatch. Hij droeg het idee voor aan hoofdontwikkelaar Jeff Kaplan en niet veel later werd de competitieve Overwatch League in het leven geroepen. Nanzer maakte onlangs echter in een verklaring via Twitter bekend dat hij de Overwatch League gaat verlaten. In een verklaring aan het Amerikaanse sportnetwerk ESPN geeft Epic Games aan dat Nanzer zich bij hun team gaat voegen om zich te richten op Fortnite eSports.

Nate Nanzer Overwatch League

Pete Vlastelica, voormalig uitvoerend producent van Fox Sports, gaat de rol van Nanzer overnemen. Hij was ook al verantwoordelijk voor de Activision Blizzard Esports Leagues, die alle eSports-activiteiten van Blizzard overziet.

BRON ESPN

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?