eSports: Hoofd Overwatch League verruilt Overwatch voor Fortnite

Geplaatst:

Fortnite is een ontzettend populaire game binnen de eSports-scene. Het hoofd van de Overwatch League verruilt Overwatch nu zelfs voor Fortnite.

Nate Nanzer, het hoofd van de Overwatch League, was in 2015 verantwoordelijk voor het pitchen van het idee van een speciale eSports League voor Overwatch. Hij droeg het idee voor aan hoofdontwikkelaar Jeff Kaplan en niet veel later werd de competitieve Overwatch League in het leven geroepen. Nanzer maakte onlangs echter in een verklaring via Twitter bekend dat hij de Overwatch League gaat verlaten. In een verklaring aan het Amerikaanse sportnetwerk ESPN geeft Epic Games aan dat Nanzer zich bij hun team gaat voegen om zich te richten op Fortnite eSports.

Pete Vlastelica, voormalig uitvoerend producent van Fox Sports, gaat de rol van Nanzer overnemen. Hij was ook al verantwoordelijk voor de Activision Blizzard Esports Leagues, die alle eSports-activiteiten van Blizzard overziet.

Bron: ESPN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord