League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Halve finale League of Legends Worlds best bekeken eSports-wedstrijd ooit

De halve finale van League of Legends Worlds is de best bekeken eSports-wedstrijd ooit. De wedstrijd trok zo'n vier miljoen kijkers.

Afgelopen zondag was het tijd voor de halve finale van het wereldkampioenschap League of Legends. Deze tweede halve finale werd gespeeld door het Koreaanse SK telecom T1 tegen het Europese G2 Esports. Deze halve finale tussen SKT en G2 werd ontzettend goed bekeken. SKT en G2 zijn bij veel fans favoriet, daar SKT 's werelds beste speler Faker in het team heeft zitten en G2 het enige Europese team in de competitie is. Volgens het eSports-analysebureau eSports Charts keken er gemiddeld zo'n tweeënhalf miljoen fans naar de wedstrijd. Op het hoogtepunt waren dat zelfs vier miljoen kijkers. Tijdens deze wedstrijd wist G2 met 3-1 te winnen van SKT.

BRON eSports Charts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?