eSports: Gamen voor een studiebeurs

Geplaatst: 18 maart 2019 21:05

In Amerika is het nu mogelijk om een studiebeurs te verdienen door goed te zijn in gamen. Als je wordt toegelaten tot een van de opleidingen en je kunt je onderscheiden in een potje Apex Legends, dan zit je gebakken.

Het Becker College in Worcester, Massachusetts is een samenwerking aangegaan met Team Genji en Helix eSports. Hierdoor kun je naast je studie een professionele job als esporter najagen. Iedereen die toegelaten wordt tot een van de opleidingen op de school kan zich aanmelden voor dit traject. Als het je lukt om het te schoppen tot het esports team van de school, dan ontvang je een studiebeurs van maar liefst $5000. Hiermee wil de school leerlingen de mogelijkheid bieden hun talent te combineren met een opleiding.

Becker College is van plan vanaf komende herfst de samenstelling van het team vorm te gaan geven.

Bron: Becker College
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord