eSports: Gambit Esports verlaat de League of Legends esport scene

Geplaatst: 25 april 2021 15:45

Via Twitter heeft de eigenaar van Gambit Esports laten weten dat het League of Legends team ontbonden wordt. Ze verlaten hiermee de League of Legends esport scene, waar ze al jaren onderdeel van zijn.

In de beginperiode van de esport scene van League of Legends was Gambit Esports een van de dominante teams. In acht jaar tijd wisten ze drie regionale titels te bemachtigen en wonnen daarbij nog drie Intel Extreme Masters Championships. Een competitie die vandaag de dag niet meer bestaat voor League of Legends. Van de EU LCS vertrok Gambit Esports naar de Russische competentie genaamd LCL. Iconische namen die onderdeel waren van het team zijn dan ook DiamondProx, Alex Ich en Edward. Na acht jaar komt er dus een einde aan het League of Legends avontuur van Gambit Esports, maar hun naam zal niet snel vergeten worden.

Gambit Esports blijft bestaan als een organisatie, maar heeft met het verlies van hun League of Legends team nu alleen teams in Counter-Strike:Global Offensive en Valorant.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord